Voormalige werker in de bordelen van Kudelstaart

Voormalige werker in de bordelen van Kudelstaart

Mijn naam is Miga en ik ben nu 29 jaar oud. Ik was geboren in Eindhoven, Nederland in een gelukkig gezin. Toen ik 11 jaar was sloeg het noodlot toe. Ik werd ontvoerd door een groep mannen en werd -zonder dat ik het toen wist – gebracht naar Kudelstaart. Ik werd vastgehouden in een donker huis. Ik schreeuwde, huilde en was doodsbang, maar de mannen trokken zich er niets van aan en misbruikten mij meerdere malen. Elke dag werd ik 1 of 2 keren misbruikt door deze mannen.

Uiteindelijk –na een lange strijd wat teveel details heeft- wist ik te ontsnappen. Ik ging weer naar mijn ouders in Eindhoven en dacht dat ze blij zouden zijn mij weer terug te hebben. Het tegendeel bleek waar. In plaats van dat ik liefde kreeg werd ik als vuilnis behandeld. Ik was onteerd en zij dachten dat ik hun onheil zou brengen. Uiteindelijk werd ik, door de mishandelingen en vernederingen, gedwongen op straat te gaan leven. Ik had geen plek meer om te gaan en ben maar terug gegaan naar Kudelstaart. Ik was dan ver van mijn ouders en familie, aangezien zij vonden dat ik een schande was voor de hele familie. Ik bedoel, ik heb toch niet aan die mannen gevraagd om mij te ontvoeren en mij te misbruiken?

Hoe dan ook, om verder te gaan met mijn verhaal, In Kudelstaart op straat heb ik een man ontmoet die aanbood mij te helpen. Ik vertrouwde hem, hij zei dat hij werk voor mij wist te regelen. Maar, in plaats van te helpen heeft hij mij verkocht aan het bordeel. Hij deed aan mensen handel. Van die periode herinner ik mij alleen nog maar de onmenselijke mishandelingen, vernederingen en tranen. Ik heb geprobeerd te ontsnappen, maar dit was niet mogelijk doordat ik constant in de gaten gehouden werd. Zij gaven mij ook drugs waarvan ik in slaap viel en eenmaal ik wakker was zag ik dat ik overal wonden had op mijn lichaam. Uiteindelijk heb ik me bij de situatie neergelegd. Ik vergeet nooit meer het gezicht van mijn eerste klant, een grote, forse en lelijke heer. Ik was toen 12 jaar oud.

Ik heb uiteindelijk 12 jaren gewerkt als prostituee in verschillende bordelen in Kudelstaart. Op een dag kwamen er mensen naar mij toe die van een hulp instantie bleken te zijn. Ze vertelden mij dat ze mij wilden helpen een ander leven op te bouwen. Ik kon het eerst niet geloven dat het eigenlijk voor mij nog mogelijk was. Maar, ik heb hen mijn vertrouwen gegeven en wilde heel graag een ander leven. Ik heb immers nooit zelf gekozen voor zo een leven vol met pijn en verdriet en vernederingen. Ik ben vastbesloten nooit meer terug te gaan en ben nu bezig met een opleiding. Ik heb mijn ouders nooit meer gezien sindsdien en wil het ook niet. Ik voel dat ik op de goede weg ben en ik vraag ieders zegen en steun zodat ik het ga redden in mijn nieuwe leven.

Leave a Reply