Vallen mannen op borsten en billen en benen?

Er zijn zeker wel mannen die vallen op borsten, billen en benen.

Borsten, billen  en benen zijn lichaamsdelen die bij de man het meest opvallen.Sommige mannen vallen op grote borsten en andere mannen vallen op vrouwen met kleine borsten en er zijn mannen die van stevige of strakke kuiten houden ik hoor vrouwen niet vaak klagen over hun benen.Sommige vrouwen zijn te vreden met hun borsten en andere weer niet. Sommige vrouwen kiezen ervoor om hun borsten te verkleinen en andere kiezen er voor om hun borsten te vergroten.

Het komt zelden voor dat een man een vrouw niet leuk vind om haar borsten.Natuurlijk heb je mannen die van grote borsten houden en andere van sierlijke of kleine borsten.Er zijn ook mannen die van gemiddeld grote borsten houden en andere houden van heel grote borsten.Wat alle vrouwen misschien niet weten, is dat niet alle mannen van vrouwen houden met neppe borsten.Mannen houden van vrouwen met echte tieten. Het is ook gebleken dat vrouwen met grote borsten meer aandacht krijgen van mannen.Mannen genieten van de borsten van vrouwen tijdens de seksuele omgang.Zorg goed voor je borsten doe de juiste cup bh aan die bij jou past.Laat je borsten daarom zo aantrekkelijk mogelijk eruit zien.Maak elke man nieuwsgierig  om je borsten te zien.

mannen vallen op vrouwen met borsten

Een andere manier hoe een vrouw ook aandacht kan krijgen van een man

Een vrouw kan ook op vallen door haar grote ronde achterwerk. Mannen worden ook door vrouwen aangetrokken door hun billen.Mannen kunnen heel wat fantaseren bij het zien van de billen van een vrouw.Mannen vinden vrouwen met strakke billen beter in bed. Mannen vinden vrouwen met een dikke bil flexibel. Tijdens geslacht gemeenschap van achteren zijn de billen van groot belang voor de man.Sommige mannen spelen graag met vrouwen hun billen andere klappen op de billen als de spanning ten top stijgt.Het is over het algemeen zo dat mannen van strakke sexy billen houden.Niet alle mannen vinden een vrouw met een platte kont aantrekkelijk.Er zijn ook mannen die liever een vrouw met een platte bil willen.Dat komt wel weinig voor.Mannen willen graag vlees voelen over het algemeen.

Mannen vallen ook op benen

Niet alle mannen houden van vrouwen met lange benen. Waarom mannen  van vrouwen met lange benen houden?Bij de Meisje die in de puberteit zijn, zien wij dat hun benen snel gaan groeien. Op non verbaal en verbale wijze laten ze zien dat ze aan het volwassen worden zijn. Mannen houden van vrouwen die op hoge hakken lopen zo genieten zij ook van hun benen.Mannen genieten ook van de mooie kuiten van een vrouw. Mannen houden niet van vrouwen met spillen benen. Een man ziet graag het verschil tussen de benen van een man een  en een vrouw.Mannen vinden mooie benen aantrekkelijk onder een korte rok of een korte jurk.Er zijn ook mannen die graag benen van vrouwen strelen.Mannen doen dat vaak tijdens het flirten en dat maakt vrouwen ook onrustig.Er zijn ook mannen die van vrouwen houden met behaarde benen en er zijn ook mannen die de benen van vrouwen mooi vinden als die onthaard zijn.

 

Leave a Reply