Waar denken mannen aan tijdens sex?

In ieder geval denkt niet elke man aan het zelfde tijdens seks. Wat ik wel zeker weet is dat sommige mannen alleen aan zich zelf denken.Je hebt mannen die het liefst nieuwe standje uitproberen.Andere houden zich bezig met wat jij wil doen als vrouw .Er zijn verschillende dingen waaraan mannen denken tijdens seks.

mannen denken aan sex

DE MAN WIL NIETS ANDERS DAN  DAT ER GENOT IS

Mannen hebben over zich zelf niet te klagen. De meest mannen twijfelen vaak als zij de eerste keer sex hebben gehad met een vrouw.Alle mannen zijn uniek dus hebben alle mannen hun eigen gedachten.  Mannen doen altijd hun best in bed,omdat ze niet willen dat er negatief over hun wordt gesproken.

Een vrouw kan het verstand van een man helemaal op nul zetten als hij haar aantrekkelijk vind. Een man die met een vrouw in bed is denk aan niets anders dan aan wat er moet gebeuren.Mannen denken op dat moment aan wat jij als vrouw te bieden hebt. Mannen wachten vol verlangens om te weten wat een vrouw lekker vind in bed.

VIJF PUNTEN WAAR  MANNEN AAN DENKEN TIJDENS SEKS:

  1. waarom duurt het zolang voordat ik een erectie heb
  2. Zal ik een ander standje proberen.
  3. Gaan die viagra pillen wel werken bij mij.
  4. Waarom wil zij ineens niet meewerken.
  5. Waarom mag dat licht niet aan zijn terwijl wij bezig zijn.
  6. Geniet zij ook mee van dat wat ik doe?

Dit zijn slechts enkele aandachtspunten:

Er gaan gedachten in een man om tijdens sex die je echt niet achter hem zou zoeken. De man zijn gedachten gaan ver en diep. Je weet niet wat ze denken. Behalve tijdens seks. Er zijn wel dingen waaraan mannen denken die overeenkomen met elkaar.

 ‘lekker, waar heeft ze dat geleerd!?’

Je voorkomt dat je sekspartner die gedachte van je gezicht af kan lezen, doe gewoon dat wat er op dat moment nieuw is voor jou jij al eerder hebt meegemaakt.Rustig blijven en meegenieten is een van de dingen die jou op dat moment kan helpen. Mannen!! laat daarom de vrouw niet weten dat je een nieuwe ervaring mee heb.

 Wat wil hij zonder iets erover te zeggen in  

Vrouwen komen vreemd over bij mannen en mannen komen vreemd over bij vrouwen.Vooral op het gebied van sex. Als vrouw wil je niet hebben dat hij boos of verlegen word door een vraag die jij aan hem hebt gesteld.Tijdens sex is alles boven en onder de wet.Heb jij hem flink verwend dan verlangt hij steeds meer naar jou en heeft hij dan niet genoeg.Ohwjeeeee!!!! Het is  niet goed is gegaan dan heeft hij daar niets meer te zoeken.

  1.   Probeer dit uit:Geef je man tijdens sex een prettig gevoel.Maak het leuk in bed koop een seksspeeltje en probeer het uit.Doe een mooie lingerie aan en ga op hem af maak hem niet bang,maar zorg wel ervoor dat jouw ogen hem genoeg zeggen. Tijdens het kroelen moet hij je de weg wijs maken. Laat hem daarom weten dat hij de baas is en dat jij bereid bent alles te doen wat hij aan jou zegt.

One Response

  1. Lotte 2 februari 2017

Leave a Reply