Mode tips voor single mannen

Kleren maken de man

De zomer is weer in aantocht en nu moeten de heren piekeren net als vrouwen over wat zij graag willen aantrekken voor het mooie weer. Zoek jij naar een nieuwe stijl dat past bij jouw persoonlijkheid? Of wil jij liever gewoon een mooie outfit kunnen combineren, zodat jij dat leuke meisje achter de kassa haar aandacht kan trekken? Lees dan vooral verder! Want in het onderstaande stuk gaan wij jou uitleggen hoe jij het beste uit je kledingstijl kan halen. Met name wordt er gekeken naar accessoires zoals tassen passend bij jouw look.

 

De trend van 2017

Misschien zag je ze al bij vrienden of kennissen: de herentas. Normaal gesproken zou je denken dat een tas dragen bij de dagelijkse activiteiten meer toepasselijk is voor vrouwen die aan het shoppen zijn. Dan zul je er helaas naast zitten. Want zelfs mannen dragen tegenwoordig nu tassen bij zich om hun spullen mee te dragen. Je herkent zelf vast ook het moment dat al je zakken vol zitten en dat jij je spullen niet meer kan dragen in jouw handen. Dan is het zeker niet buitengewoon om in de zomerperiode een herentas mee te hebben. Zo’n tasje is een praktische (en ook modieuze) accessoires om mee te hebben voor het opbergen van bijvoorbeeld jouw zwembroek, handdoek of zonnebrandcr√®me. Misschien zelfs een opblaasbare bal om met jouw maten een balletje te trappen als het weer meezit.

 

Maak jouw business-look compleet!

Als jij meer een zakelijke man bent, dan is het wellicht ook leuk om te kijken voor een herenschoudertas. Als je loopt door de zakelijke sector van jouw stad, zie je meteen de grote jongens hiermee lopen als zij van vergadering naar vergadering rennen. Als jij wilt presenteren aan de wereld dat jij net zo’n belangrijke meneer bent zoals deze heren, dan is het zeker niet gek om te kijken voor een schoudertas.