JOLITSA HEEFT VEEL VERDRIET

jolitsa-kan-nog-geen-man-vertrouwen

JOLITSA KAN NOG GEEN MAN VERTROUWEN 

Jolitsa nu een vrouw van 44 jaar kan geen man meer vertrouwen. Ze is moeder van een schatige dochter,Nadia genaamd zij is 22 jaar oud . De vader van haar dochter heeft haar in de steek gelaten. Zij kwam er achter dat de man een relatie had met haar zus en toen zij dat vroeg heeft hij ingepakt en is hij weggegaan. Na een jaar had Jolitsa weer een vriend. Die nieuwe vriend had voor haar gelogen dat hij single was terwijl hij een getrouwde man is.

 

de-buurvrouw-praat-voor-het-eerst-tot-jolitsa

De buurvrouw praat voor het eerst tot Jolitsa

De buurvrouw zei aan Jolitsa dat zij niet vaak tot elkaar praten maar dat zei aan haar wil zeggen dat de man met wie zij een relatie heeft,tijdens haar afwezigheid bij haar dochter Nadia op bezoek komt. Jolitsa kon niet geloven wat zij hoorde. Op zekere dag vraagt jolitsa aan haar dochter als zij een relatie heeft. Ze werd boos stond open en ging naar haar kamer. Haar dochter begon haar te negeren en dat vond Jolitsa niet leuk.

 

het-kan-niet-waar-zijn

HET KAN NIET WAAR ZIJN

Toen Jolitsa op een dag naar haar werk ging, vroeg de buurman die tegen over haar woonde als zij woensdag avond met haar man in het park zat. Jolitsa vroeg hem hoe hij daarbij komt,Hij zei dat hij die auto van haar man daar zag. De buurman zei aan Jolitsa dat hij de auto hoorde aankomen en daarna hoorde hij de poort opengaan. Er ging toen een lichtje branden omdat Jolitsa die dag bij haar moeder heeft geslapen. Toen ze thuis aankwam durfde zij Nadia niets te vragen alleen om ruzie te voorkomen. Jolitsa werd boos en verdrietig omdat,zij niet precies wist wat zich in haar huis afspeelde. Jolitsa gaat in het weekend bij haar moeder en zei aan Nadia dat zij zondag avond terug zou keren naar huis.Nadia had geen bezwaar tegen. Zij vroeg alleeen aan haar moeder om  haar wat geld tegeven, en dat kreeg zij ook. Wat Nadia niet wist is dat haar moeder niet op zondag maar op zaterdag avond naar huis zou terug keren. Nadia maakte een afspraak met de man met wie haar moeder een relatie heeft en die man komt weer op bezoek. Nadia verwelkomde hem en zij zaten onder genot van wij en chips. Zij hadden niet door dat fles bijna leeg was. Nadia probeerde op te staan om telopen maar, het lukte haar niet de man hielp haar door haar naar de kamer te brengen. Hij zette haar op het bed en kreeg omgang met haar. plotseling hoorde Nadia de zij poort stond op keek via het raam naar de poort en zag haar moeder. De man kleedde zich snel aan maar kon zich niet uit de voeten maken omdat zijn auto voor de poort stond.Jolitsa ging naar binnen en gilde haar dochter liep naar haar toe en vroeg haar om vergeving maar, Jolitsa kon het niet verwerken. Jolitsa heeft haar dochter vergeven maar wilde nooit meer contact met haar gemene vriend .