Hoe krijg ik geluk in de liefde?

Sommige mensen lijken veel meer pech of geluk in het leven te hebben dan anderen. Geluk in de liefde is iets dat we eigenlijk allemaal wel zouden willen hebben. Is geluk in de liefde af te dwingen of is dit iets wat je moet overkomen?

Iedereen verdient een klein beetje geluk

Elk mens heeft behoefte aan genegenheid. De meeste mensen zullen vroeg of laat eindigen met iemand die ze dat kan geven. Sommige mensen komen de liefde van hun leven al in hun tienerjaren tegen en blijven daarna hun hele leven bij elkaar. Anderen daarentegen lijkt het maar niet te lukken om de juiste tegen te komen. Is dit een kwestie van geluk of ongeluk? Weer anderen lijken zich heel bewust te kiezen voor een leven zonder een liefdes relatie. Alhoewel veel van deze mensen genegenheid vinden in het hebben van goede vrienden of vriendinnen en kennissen.

Hoe zorg je dat je meer geluk krijgt in de liefde

Geluk in de liefde  kun je helaas niet afdwingen. Het is niet iets zoals naar het casino gaan en er als miljonair weer vandaan te komen. Liefde laat op zich wachten totdat je die ene speciale ware liefde tegen komt. Wat kun je dan wel doen om dit geluk een beetje de goede richting in te sturen? Ten eerste kun je je actief opstellen. Spreek eens iemand aan op straat of de supermarkt die je leuk vindt. Een actieve houding werkt echt! Ook al zul je de meeste keren een zogenaamd blauwtje lopen, maar dit is absoluut niet erg!

Een andere mogelijkheid is om je in te schrijven bij een datingsite. Door jezelf als het ware online aan te bieden zet je jezelf in de etalage. Andere leden van een datingsite weten nu dat jij beschikbaar bent en dat je actief opzoek bent naar een date of relatie. Wanneer er iemand reageert op jouw profiel weet je dus dat deze persoon oprecht geïnteresseerd is. Een blauwtje zul je nu dus niet snel meer lopen!

Bestaat er maar 1 ware liefde?

Sommige mensen zullen zeggen dat het niet mogelijk is om de ware meerdere malen tegen te komen. Onzin als je het ons vraagt! Laat je in de liefde nooit door anderen leiden en zoek je eigen weg naar geluk. Mocht je de ware liefde in je leven niet tegenkomen tel dan je zegeningen. Gelukkig zijn hangt af van vele factoren en de liefde is daar enkel 1 van. Is de ware liefde je ontglipt? Treur dan niet te lang en stel je hart open voor een nieuwe liefde. Het leven is immers te kort om ongelukkig te zijn!