ANNA WIL GEEN MAN

ANNA WIL GEEN MAN

ANNA IS EEN JONGE DAME VAN 26 JAAR ZONDER KINDEREN EN WIL GEEN MAN MEER IN HAAR LEVEN.

Anna  begon heel jong te werken omdat zij opzeer jonge leeftijd geen moeder meer had . Anna heeft nooit liefde gehad van haar ouders ze werd door haar tante opgevoed, na het heengaan van haar moeder  had haar vader een andere vrouw die niets van Anna wilde weten. Anna deed ondank alles flink haar best op school.

 

anna-gaat-kiest-voor-het-beste

Anna gaat kiest voor het beste

Overal waar Annie gaat  laat zij haar stempel drukken door de goede prestaties. Op school kreeg zij de hoogste cijfer in de klas. Anna is als beste geslaagd van de bassis school waar zij was. Zij ging naar de middelbare school en ook daar was is zij een uitblinker. De meisjes van de klas werden jaloers op haar er waren maar, 2 meisjes die haar soms antwoord gaven als zij een vraag stelde in de klas. zij bleef ondank alles haar best doen en ook daar slaagde zij als beste, Anne mocht naar het universiteit maar,haar tante kon haar studie niet betalen.

 

anna-verrijkt-haar-kennis

Anna verrijkt haar kennis

Anna kiest er voor om naar de avond opleiding te gaan waar zij wiskunde als keuze vak heeft zij kan niet alles goed begrijpen en vraagt aan haar docent als hij haar kan helpen met bijlessen. De meester zei dat hij daarover zal na denken omdat hij het heel druk heeft met zij werk. De docent vroeg Anna haar mobiel nummer zodat hij haar tijdig kon zeggen al hij haar zal kunnen helpen. Op een zekere dag belt de docent Anna op om haar te zeggen dat hij haar wel kan helpen maar dan wel thuis bij hem. Anna vroeg aan hem hoeveel zij moest betalen en de meester zei aan haar dat zij het nog zal horen. Zij mag op elke woendag middag na zes uur de bijlessen volgen.Die dag was de enige dag waarop meester na 5 uur vrij was. Anna gaat thuis bij meester en word verwelkomt door de docent en zijn vrouw. Anna merkte op dat de docent geen kinderen in huis heeft. Anna gaat regelmatig les volgen het gaat beter met wiskunde en Anna krijgt de hoogste cijfer en een ieder is verbaasd. Als Anna woensdag naar les gaat is de docent alleen thuis en zegt aan Anna dat hij zeer te vreden is met haar prestatie dat zij dan geen bijlessen meer hoeft te volgen. Anne bedankte hem en omhelde hem. De docent bleef Anna stevig vasthouden en kuste haar onverwachts Anna was gewillig en deed ook mee. De docent vroeg aan Anna als zij een vriend heeft en Anna gaf als antwoord dat zij nooit een vriend heeft gehad. De docent vroeg aan haar als hij de eerste mag zijn en Annie gaf als antwoord ja niet wetende dat hij seks met haar wilde. De docent ging met Anna naar de kamer en misbruikte haar. Anna deed aangifte bij de politie en de docent werd op gesloten. Anna werd zwanger en kreeg een zoon.